Fase 8

forbered en mundtlig præsentation  

 

I har nu en færdig markedsføringsplan og et budget, som I skal præsentere for biblioteket. Det gør I ved at forberede en mundtlig præsentation. Til brug for præsentationen skal I lave et slideshow i et præsentationsprogram. Præsentationen må højst vare 7 minutter og skal svare på følgende:​

  • Hvad er formålet med strategien?

  • Hvem er målgruppen for strategien?

  • Hvad er strategiens samlede budget?

  • Strategiens fokus: Hvilke af bibliotekets tilbud har I udvalgt til at være med i strategien? Hvorfor har I valgt lige netop de tilbud?

  • Strategiens indhold: Beskriv et par af de bedste reklameprodukter/løsninger I har fundet på. I hvilke kommunikationssituationer vil målgruppen få øje på kommunikationen? Hvorfor har I valgt at gøre lige netop sådan? Og hvad kræver de valgte løsninger af bibliotekets personale?

OPSLAGSTAVLEN

I skal fremlægge jeres plan for Hillerød Bibliotek

En markedsføringsplan kan præsenteres på mange måder. Her er et eksempel på, hvordan elever fra Lyngholmskolen i Farum præsenterede deres markedsføringsplan for Hillerød Bibliotek. 

ELEVKONSULENTERNE

Udviklet af undervisningsportalen YouGlobe 2020 
med støtte fra Børne- og Undervisningsministeriets
udlodningsmidler.

Materialet er udviklet i samarbejde med Lyngholmskolen i Furesø Kommune, Vandcenter Syd i Odense, 
Hillerød Bibliotek, Rockwool International i Hedehusene, Føtex på Ros Torv i Roskilde, Skoda i Roskilde, Bondegaarden i Veksø, forsyningsselskabet Arwos i Aabenraa og energikoncernen Verdo i Randers. 

Find flere gratis undervisningsmaterialer på youglobe.dk

Yglobe Logo-transperens.png